INGLIZ TILIDAGI TALAFFUZNI O`RGATISHNING INNOVATSION USULLARI - Mingbayeva Mamura Farhod qizi.; Zubaydova Nilufar Negmatullayevna.; Nigora Azzamova Rajabboyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya, Mazkur maqolada ingliz tilida talaffuzni o‘rgatishning zamonaviy usullari, jarayonda uchraydigan muammolar va ularni hal etish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Talaffuzni  rivojlantirishda  o‘yinlarning  ahamiyati  va  samarali  metodlar  yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning talaffuz ko‘nikmalarini shakllantirishga yordam beruvchi natijalar va yechimlar hamda foydalanilgan adabiyotlar ro‘yxati taqdim etiladi.