“DAG’AL DISPERS SISTEMALARNING XOSSALARI ULARNING TIBBIYOTDA ISHLATILISHI” - Raxmatov Shokirjon Botirovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola “Dag’al dispers sistemalarning xossalari va ularning tibbiyotda ishlatilishi ” to’g’risida tibbiyot oliygohlarining “Davolash ishi”, “Farmatsiya” yo’nalishlaridagi birinchi bosqich talabalari uchun mo’ljallangan .