TO’YINMAGAN UGLEVODORODLARNI MAVZUSINI O`QITISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH. - Usakova Zaruxan Turebaevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Organik kimyo, xususan to’yinmagan uglevodorodlarni o’qitish talabalarning kimyoviy bog’lanish, reaktivlik va birikmalar tuzilishi haqidagi tushunchalarini oshirishda hal qiluvchi rol o’ynaydi. Bunday murakkab mavzularni o’qitishda yangi pedagogik texnologiyalarning integratsiyasi o’quvchilar o’rtasida yaxshiroq tushunish va faol ishtirok etishga yordam beradi. Ushbu maqola to’yinmagan uglevodorodlar mavzusida qo’llaniladigan, talabalarning o’quv natijalarini yaxshilash va tanqidiy fikrlashni rivojlantirishga qaratilgan turli xil yangi pedagogik usullarni o’rganadi.