ISLOM QADRIYATLARI VA MA’RIFATNING HOZIRGI DAVRDAGI AHAMIYATI - Orziyeva Shaxnoza Naimjon qizi; Islomova Shahlo G’olibjon qizi; Sadinov Ma’rufjon Normo’minovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola islom qadriyatlari va ma’rifatning zamonaviy davrdagi ahamiyatini yoritishga bag‘ishlangan. Islomning insonparvarlik, ma’naviyat va ma’rifat tamoyillari bugungi jamiyat taraqqiyotida qanchalik muhim o‘rin tutishini ko‘rsatib beradi. Tadqiqotda islom qadriyatlarining ilm-fan, ta’lim va axloqiy yuksalishdagi o‘rni, shuningdek, yosh avlod tarbiyasidagi ahamiyati tahlil qilingan.