ОГАҲИЙНИНГ АДАБИЙ САБОҚЛАРИ - Г.А.Ахмедова (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аннотация. Мақолада Муҳаммад Ризо Огаҳийнинг адабий қарашлари, сўз таърифи билан боғлиқ фикрлари ҳамда сўзнинг жамиятда тутган ўрни хусусидаги фикрлари таҳлил қилинган.