TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDA BOLANI TURLI HAYOTIY VAZIFALARNI HAL QILISHGA O‘RGATISH - Хaydarova Shaхlo Narzullayevna; Sidiqova Marxabo Ergashevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada hayotiy vaziyat - bu bolaning hayotini ob’ektiv ravishda buzadigan vaziyat ekanligi, nogironlik, qarilik, kasallik, yetimlik, qarovsizlik, kam ta’minlanganlik, ishsizlik, doimiy yashash joyining yo‘qligi, nizolar va zo‘ravonlik hamda oilada yolg‘izlik va hokazolar haqida mulohaza yuritilgan.