KICHIK YOSHDAGI BOLALARGA (O`QUVCHILARGA) XORIJIY TILLARNI (INGILIZ TILINI) O`RGATISHNING INTERFAOL USULLARDA O`RGATISH METODIKASI. - Muxtorova Sevinch; Zubaydova Nilufar Ne`matullayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqola kichik yoshdagi o`quvchilarga chet tillarini o`rgatishning innavatsion usullari va qanday qilib turli murakkab atamalarni tushunib o`rganishning maslahatlari haqida. Mazkur maqolada boshlang‘ich sinflarda bolalarga ingliz tili tez oson o‘qitishning samarali metodlari haqida atroflicha yoritilgan va bolalarga ingliz tilini mazmunli va qiziqarli o‘rgatish usullari bilan tanishishingiz mumkin.