MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR E’TIBORINING O‘ZIGA XOSLIGI - Abduhalimova Farxunda Suxrobovna; Shomurotov Ulug’bek Melikboboyevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalarning e’tibori, uning mohiyati va uni rivojlantirishning pedagogik hamda psixologik omillarini o‘rganishga bag‘ishlangan.