XXI ASRDA INSON VA JAMIYAT MASALASI - Badalov Diyorbek Murodjon o’g’li; Gulboyev Muhammadi To’lqinovich; Nurbayev Xurshid Erkin o'g'li; Toshboboyeva Munavvar (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada XXI asrda jamiyat va inson bu insonning o’zaro munosabatlari, axloqiy qadriyatlari, ijtimoiy tizimdagi o’rni va uning maqsadlarini o’rganadigan falsafiy yo’nalish haqida soʼz boradi.