INKLYUZIV TA’LIM MAKTABGACHA TA’LIMDA O‘QITILISHI - Bayjonov Furqat Baxramovich; Fayziyeva Muslima Abduvahob qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mamlakatimizda joriy qilinayotgan yangi ta’lim tizimi ya’ni inklyuziv ta’lim tizimining takomillashuvi, konsepsiyasi va xususiyatlari, maktabgacha ta’lim muassasalarida inklyuziv ta’limni joriy qilinayotganligi, hamda imkoniyati cheklangan bolalarni o‘z tengdoshlari qatorida teng huquqli ta’lim-tarbiya berish va inklyuziv ta’lim tizimi maqsad va tamoyillari haqida so‘z boradi.