BOZORLAR VA SAVDO MAJMUALARIDA MILLIY GVARDIYA HARBIY XIZMATCHILARINI XIZMAT O‘TASHGA TAYYORLASH VA TASHKILLASHTIRISH TARTIBI - Fayzullayev Javohir Narzullo o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada istirohat bog‘lari va xiyobonlarda Milliy gvardiya harbiy xizmatchilarini xizmat o‘tashga tayyorlash hamda tashkillashtirish tartibi haqida so‘z boradi.