SABZAVOTLARNI AKKUSTIK QURITISH JARAYONINI TADQIQ QILISH - Niyazov Xurshid Xabibovich; Xabibov Faxriddin Yusupovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Nam materiallarni quritish jarayonini tezligini oshirish hamda energiya tejamli, ish unumdorligi yuqori kombinatsiyalangan quritish qurilmasi loyihasi hamda kompyuter modelini ishlab chiqishdan iborat. Bunda belgilangan vazifalarni bajarish uchun qishloq xo‘jalik mahsulotlarini quritish jarayoni va qurilmalari tizimli taxlil asosida o‘rganiladi, quritish uchun tadqiqot olib boriladigan sabzavodlardan qovoq hamda sabzi mahsulotlarining fizik-kimyoviy tarkibini o‘rganiladi, bugungi kunga qadar tadqiqot natijalari asosida ishlab chiqilgan kombinatsiyalangan usulda quritish jarayonini amalga oshiriuvchi qurilmalarni tizimli tahlil asosida o‘rganiladi, tadqiqot amalga oshiriladigan eksperimental qurilmaning kompyuter modelini ishlab chiqish rejalashtiriladi.