FARZAND TARBIYASIDA URF-ODATLARNING O’RNI - Sabirova Mavluda (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oilada farzand tarbiyasida urf- odatlarning o’rni, ularni farzand tarbiyasiga ta’siri haqida bayon etilgan.