OILADA BOLALARNING BO`SH VAQTINI TASHKIL ETISHDA TARBIYA TURLARIDAN FOYDALANISH MASALALARI - M. Tangirbergenova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Hozirgi vaqtda oilaning bo`sh vaqtni va dam olishni tashkil etish funktsiyasi alohida ahamiyat kasb etmoqda. Ushbu maqola da oilada bolalarning bo`sh vaqtini tashkil etishda tarbiya turlaridan foydalanish masalalari haqida so’z yuritiladi.