VIDEO VA FILMLAR ORQALI INGLIZ TILINI O‘RGATISHNING AHAMIYATI. - Xoʻjayarova Shaxzoda Boybek qizi.; Zubaydova Nilufar Negmatullayevna.; Nigora Azzamova Rajabboyevna. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqola video va filmlar orqali ingliz tilini o‘rganishning samaradorligi va afzalliklarini o‘rganishga qaratilgan. Ushbu metod o‘quvchilarga tabiiy nutq holatlarini o‘rganish, madaniy kontekstda foydalanish, talaffuzni yaxshilash va tinglab tushunish qobiliyatlarini rivojlantirish imkoniyatini beradi. Ushbu ilmiy maqolada , video va filmlar til o‘rgatish jarayonida eng samarali vositalardan biri ekanligi yoritilib beriladi.