ISHLAB CHIQARISH XARAJATLARI AUDITI TASHKIL QILISH MASALALARI - Isomuxamedov Akbarjon Boxodir o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada ishlab chiqarish auditni tashkil etishni ayrim masalalari ko‘rib chiqilgan va tavsiyalar ishlab chiqilgan.