MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMI FAOLIYATINI RAQAMLASHTIRISHNING AHAMIYATI - Shakarova Shohsanam Shodiboy qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аnnotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida zamonaviy o’qitish shakllari, yangi pedagogik va axborot texnologiyalarini joriy etish, jumladan, bolalarning o’sishi hamda maktabgacha ta’lim bilan qamrab olinishi jarayonlarini monitoring qilish, ota-onalar tomonidan to`lanadigan badall pullari onlayn rejimda to‘lash imkoniyati yaratilganligi haqida so`z yuritiladi.