O‘ZBEK TILI DARSLARIDA YOZMA SAVODXONLIKNI OSHIRISH USULLARI - Kamoljonova Go‘zal Axmadjonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Bu maqola ona tili, o‘zbek tili, boshlang‘ich ta’lim ona tili darslarida foydalanish uchun.Diktant va uning turlari,darslarda tashkillashtirilish bosqichlari haqida ma’lumotlar berilgan.