МУСТАФА ЧОКАЙ – ЗНАМЕНОСЕЦ НЕЗАВИСИМОСТИ ТУРКЕСТАНА. - Рахматов Мурoд Гайбуллаевич (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Mustafa Cho`qayning Turkiston mustaqilligi uchun harakatlari bayon etilgan.