“IKKINCHI JAHON URUSHIDA SAMARQANDLIKLARNING URUSHGA QO‘SHGAN HISSASI” - Baxtiyorov Shaxrux G‘ulom o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anotatsiya: Mazkur maqola 2-jahon urushida Samarqandda bo‘lib o‘tgan voqealar va odamlarning urushga safarbar qilinishi ularning front orti xizmatlari va mahsulotlar yetkazib berish va Samarqandlik vatan fidoyilari haqida yoritilgan.