O’QUVCHILARNI MAKTABGA TAYYORLASH PSIXOLOGIK AHAMIYATI - BOZOROVA ROBIYA RAXMONOVNA (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annostatsiya:Ushbu maqola o’quvchilarni maktabga tayyorlashda psixologik ahamiyati haqida