“DAG’AL DISPERS SISTEMALARNING XOSSALARI ULARNING TIBBIYOTDA ISHLATILISHI” - Raxmatov Shokirjon Botirovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  “Dag’al  dispers  sistemalarning  xossalari  va ularning tibbiyotda ishlatilishi ” to’g’risida tibbiyot oliygohlarining  “Davolash ishi”, “Farmatsiya” yo’nalishlaridagi birinchi bosqich talabalari uchun mo’ljallangan .