TO'YINMAGAN UGLEVODORODLARNI MAVZUSINI O`QITISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH. - Usakova Zaruxan Turebaevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya.  Organik  kimyo,  xususan  to'yinmagan  uglevodorodlarni  o'qitish talabalarning  kimyoviy  bog'lanish,  reaktivlik  va  birikmalar  tuzilishi  haqidagi tushunchalarini  oshirishda  hal  qiluvchi  rol  o'ynaydi.  Bunday  murakkab  mavzularni o'qitishda  yangi  pedagogik  texnologiyalarning  integratsiyasi  o'quvchilar  o'rtasida yaxshiroq tushunish va faol ishtirok etishga yordam beradi. Ushbu maqola to'yinmagan uglevodorodlar mavzusida qo'llaniladigan, talabalarning o'quv natijalarini yaxshilash va  tanqidiy  fikrlashni  rivojlantirishga  qaratilgan  turli  xil  yangi  pedagogik  usullarni o'rganadi.