ISLOM QADRIYATLARI VA MA’RIFATNING HOZIRGI DAVRDAGI AHAMIYATI - Orziyeva Shaxnoza Naimjon qizi; Islomova Shahlo G’olibjon qizi; Sadinov Ma’rufjon Normo’minovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya:   Mazkur maqola islom qadriyatlari va ma'rifatning zamonaviy davrdagi ahamiyatini yoritishga bag‘ishlangan. Islomning insonparvarlik, ma'naviyat va ma'rifat tamoyillari bugungi jamiyat taraqqiyotida qanchalik muhim o‘rin tutishini ko‘rsatib  beradi.  Tadqiqotda  islom  qadriyatlarining  ilm-fan,  ta'lim  va  axloqiy yuksalishdagi o‘rni, shuningdek, yosh avlod tarbiyasidagi ahamiyati tahlil qilingan.