KICHIK YOSHDAGI BOLALARGA (O`QUVCHILARGA) XORIJIY TILLARNI (INGILIZ TILINI) O`RGATISHNING INTERFAOL USULLARDA O`RGATISH METODIKASI. - Muxtorova Sevinch; Zubaydova Nilufar Ne`matullayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqola  kichik yoshdagi o`quvchilarga  chet tillarini  o`rgatishning innavatsion  usullari  va qanday qilib turli murakkab atamalarni tushunib o`rganishning    maslahatlari  haqida.  Mazkur  maqolada    boshlang‘ich  sinflarda bolalarga  ingliz  tili  tez  oson  o‘qitishning  samarali  metodlari  haqida  atroflicha yoritilgan  va  bolalarga  ingliz  tilini  mazmunli  va  qiziqarli  o‘rgatish  usullari  bilan tanishishingiz mumkin.