XXI ASRDA INSON VA JAMIYAT MASALASI - Badalov Diyorbek Murodjon o’g’li; Gulboyev Muhammadi To’lqinovich; Nurbayev Xurshid Erkin o'g'li; Toshboboyeva Munavvar (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya:    Maqolada  XXI  asrda  jamiyat  va  inson    bu  insonning  o'zaro munosabatlari,  axloqiy  qadriyatlari,  ijtimoiy  tizimdagi  o'rni  va  uning  maqsadlarini o'rganadigan falsafiy yo'nalish haqida soʼz boradi.