INKLYUZIV TA’LIM MAKTABGACHA TA’LIMDA O‘QITILISHI - Bayjonov Furqat Baxramovich; Fayziyeva Muslima Abduvahob qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mamlakatimizda joriy qilinayotgan yangi ta’lim tizimi ya’ni inklyuziv ta’lim tizimining takomillashuvi, konsepsiyasi va xususiyatlari, maktabgacha  ta'lim  muassasalarida  inklyuziv  ta’limni  joriy  qilinayotganligi, hamda imkoniyati cheklangan bolalarni o‘z tengdoshlari qatorida teng huquqli ta’lim-tarbiya berish va inklyuziv ta'lim tizimi maqsad va tamoyillari haqida so‘z boradi.