ЁШЛАРНИ МАЪНАВИЙ ТАРБИЯЛАШНИНГ ЎЗИГА ХОС ЙЎНАЛИШЛАРИ - Ходжибоева Мукаддас Хакимжоновна (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аннотация:  Мақолада  ёшларни  маънавий  тарбиялашда  оила,  маҳалла, таълим  муассасалари  –  ҳақиқий  маънавий  тарбия  омили  эканлиги,  ёшлар маънавий  тарбиясига  қаратилган  таъсирларни  ўрганишда  тизимли ёндашув  йўналишлари  асосида  уларни  қизиқтирган  масалалар,  ҳаётий истаклар,  бандлик  ва  бўш  вақтни  тўғри  ташкил  этиш  каби  масалалар  тахлил этилган.