WORD DASTURLASH TIZIMINING BUGUNGI KUNDAGI DOLZARBLIGI - Tojiyev Dostonbek Xursanbek o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Bugungi kunda raqamli texnologiyalar hayotimizga chuqur kirib bormoqda.  Bu  jarayon,  matnni  yaratish  va  tahrir  qilishda  foydalaniladigan dasturlarning ahamiyatini yanada oshirmoqda. Microsoft Word dasturi, o'zining keng qamrovli  imkoniyatlari,  qulay  interfeysi  va  foydalanuvchilarga  taqdim  etadigan xizmatlari  bilan,  eng  mashhur  matn  tahrirlash  dasturlaridan  biri  bo'lib  qolmoqda. Ushbu maqolada, Word dasturining dolzarbligi, uning tarixi, interfeysi, imkoniyatlari va ta'lim sohasidagi o'rni haqida batafsil ma'lumot beriladi.