MULTIMEDIA TIZIMINI YUQORI SIFAT DARAJASIGA ERISHISH - Tojiyev Dostonbek Xursanbek o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Multimedia tizimlari axborot texnologiyalari va kommunikatsiyalar sohasida muhim o'rin egallaydi. Ular turli xil kontent turlarini birlashtirib, foydalanuvchilarga interaktiv tajribalar taqdim etadi. Bugungi kunda multimedia tizimlarining sifat darajasi ularning muvaffaqiyatli ishlashi va foydalanuvchilarning qoniqishini ta'minlashda muhim rol o'ynaydi. Ushbu maqolada multimedia tizimlarining yuqori sifat darajasiga erishish yo'llari va usullari haqida ma'lumotlar berilgan.