KORXONA RAQOBAT STRATEGIYASINI TUZIB CHIQISH VA TADBIQ QILISH - Madinabonu Abduxafizova Mirabbos qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
ANNOTATSIYA Har qanday  korxonaning uzoq  muddatli muvaffaqiyati uning ishlab chiqilgan strategiyasi  bilan  chambarchas  bog'liq.  Ushbu  maqolada  strategik  boshqarishning mohiyati va mazmuni tushuntiriladi. Shuningdek, korxona va tashkilotlarda samarali strategik boshqarish usullari, sanoat korxonalarining raqobatbardoshligini ta’minlash hamda rejalashtirish samaradorligini oshirish yo‘llari o‘rganiladi.