VIDEO VA FILMLAR ORQALI INGLIZ TILINI O‘RGATISHNING AHAMIYATI. - Xoʻjayarova Shaxzoda Boybek qizi.; Zubaydova Nilufar Negmatullayevna.; Nigora Azzamova Rajabboyevna. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqola video va filmlar orqali ingliz tilini o‘rganishning samaradorligi  va  afzalliklarini  o‘rganishga  qaratilgan.  Ushbu  metod  o‘quvchilarga tabiiy  nutq  holatlarini  o‘rganish,  madaniy  kontekstda  foydalanish,  talaffuzni yaxshilash  va  tinglab  tushunish  qobiliyatlarini  rivojlantirish  imkoniyatini  beradi. Ushbu  ilmiy    maqolada  ,  video  va  filmlar  til  o‘rgatish  jarayonida  eng  samarali vositalardan biri ekanligi yoritilib beriladi.