MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMI FAOLIYATINI RAQAMLASHTIRISHNING AHAMIYATI - Shakarova Shohsanam Shodiboy qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аnnotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta'lim tizimida zamonaviy o'qitish shakllari,  yangi  pedagogik  va  axborot  texnologiyalarini  joriy  etish,  jumladan, bolalarning  o'sishi  hamda  maktabgacha  ta'lim  bilan  qamrab  olinishi  jarayonlarini monitoring qilish, ota-onalar tomonidan to`lanadigan badall pullari onlayn rejimda to‘lash imkoniyati yaratilganligi haqida so`z yuritiladi.