O‘ZBEK TILI DARSLARIDA YOZMA SAVODXONLIKNI OSHIRISH USULLARI - Kamoljonova Go‘zal Axmadjonovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya:  Bu  maqola  ona  tili,  o‘zbek  tili,  boshlang‘ich  ta’lim  ona  tili darslarida  foydalanish  uchun.Diktant  va  uning  turlari,darslarda  tashkillashtirilish bosqichlari haqida ma’lumotlar berilgan.