O'QUVCHILARNI MAKTABGA TAYYORLASH PSIXOLOGIK AHAMIYATI - BOZOROVA ROBIYA RAXMONOVNA (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annostatsiya:Ushbu  maqola o'quvchilarni  maktabga tayyorlashda psixologik ahamiyati haqida